27 Mayıs 2015 Çarşamba

NİĞDE ÜNİVERSİTESİ TOBB İLETİŞİM FAKÜLTESİ TEMELİ ATILDI
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBB tarafından yaptırılan Niğde Üniversitesi TOBB İletişim Fakültesi Binasının temel atma törenine katılmak üzere gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ( TOBB ) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ’nu Niğde Valisi Necmeddin KILIÇ, Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi, Konya Milletvekili Kerim Özkul, Niğde Protokolü ile Vatandaşlar ve Öğrenciler karşıladı.
Niğde’ye gelişinde Niğde Üniversitesi Kampüsünde yer alan İletişim Fakültesi temel atma töreninde konuşan; Başkan Hisarcıklıoğlu; “ Değerli hemşerilerim bu gün Niğde’ye çok kıymetli bir iş için geldik. Gecen yıl geldiğimizde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak Niğde Üniversitemize İletişim Fakültesi inşa etmek üzere bir protokol imzalamıştık, bu günde sizlerle birlikte bunun temelini atacağız, Niğde’mize ülkemize şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Benim her zaman söylediğim söz var bir iş adamı olarak biz yatırıma şöyle bakarız yatırıma bakarken kar, zarar gözüyle bakarız ama ömrümüz boyunca bir yatırım var ki hiç bir zaman zarar etmezsiniz oda eğitime yaptığınız yatırım. Eğitime yapılan yatırım her zaman kar yazar bunla siz kazanırsınız, şehriniz kazanır, ülkemiz kazanır, bütün insanlığımız kazanır. Emin olun ki en büyük yatırım eğitimli insanlardır” dedi.

Törenin ardından Niğde Üniversitesi konferans salonuna gecen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu genç öğrencilere girişimcilik konulu ders verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder