16 Mayıs 2015 Cumartesi

PARKEDE DEĞİL SOKAKTA BASKETBOL VAR

Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Basketbol Federasyonunun ortaklığıyla Niğde de “3x3 Sokak Basketbolu Türkiye Turu” kapsamında sokak basketbolu turnuvası 16-17 Mayıs 2015 tarihleri arasında yapılacaktır.
 Bu hafta sonu Atatürk Ortaokulu bahçesinde gerçekleşecek olan turnuvada Büyük Erkekler de( 18 Yaş Üstü ) 19 takım, Genç Erkekler de ( 18 Yaş Altı ) 24 takım, Büyük Kadınlar da (18 Yaş Üstü ) 1 takım ve Genç Kızlar (18 Yaş Altı )  4 takım olmak üzere toplamda 48 takım katılacaktır.

Büyük Erkekler kategorisi birincisinin temmuz ayında İstanbul da yapılacak olan 3x3 Türkiye Finaline gitme hakkı kazanacağı turnuvayla ilgili olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol Antrenörü Aydın ÇERTEL; “Niğde de yapılacak turnuvaya oldukça yoğun bir ilgi var. Türkiye’nin 34 şehrinde yapılacak bu tur için yapılan kayıtlara bakıldığında Niğde en çok katılımın olduğu şehirlerarasında 7.sırada ve bu bize ilimizde basketbola ilginin ne kadar yüksek olduğu göstermektedir. Müsabakalar cumartesi ve pazar günleri Atatürk Ortaokulu bahçesinde saat 10.00 da başlayıp gün boyunca sürecektir, tüm Niğdeli sporseverleri müsabakaları izlemek üzere davet ediyoruz. Organizasyonun ilimizde yapılması için destekleri esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN ve Spor Şube Müdürü Bülent ÖZGÜVEN ve Türkiye Basketbol Federasyonu Yurtiçi Faaliyetleri Yetkilisi Serdar ÇELİK’ e teşekkür ediyorum ”dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder