29 Ağustos 2015 Cumartesi

CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi 
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı yayınladı

Türk tarihinin dönüm noktasında kazanılan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini sağlamlaştıran Büyük Zaferin 93. Yıl dönümünü gururla kutladıklarını belirten CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi mesajında ; “ En zor şartlarda ülkesini, zulümden, felaket ve sıkıntılardan kurtarmış olan Türk Silahlı Kuvvetleri, çağın ihtiyaç duyduğu niteliklerle donatılmış olarak yurdunu ve ulusunu iç ve dış her türlü tehlikeye karşı koruma ve kollama görevini hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak yerine getirmektedir.

Türk Silahlı Kuvvetleri arkasında yüce Türk ulusundan aldığı destekle, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Anayasa da kendine verilen hak, görev ve yetkiler dahilin de ulus kimliğinden taviz vermeden Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğü için yorulmadan bıkmadan çalışmaya devam edeceğinden şüphemiz yoktur.

93. Yıldönümü ilk günkü gibi gurur ve heyecandan hiçbir şey kaybetmeden aynı duygularla kutladığımız 30 Ağustos Zaferi ile Başkomutan Mustafa Kemal’in önderliğindeki yüce Türk ulusu, emperyalist güçlerin işgalci ordularını, anavatan topraklarından kesin olarak atarak, ebedi özgürlük ve bağımsızlığına kavuşturmuştur. Bu zafer bütün otoritelerin tartışmasız bir askeri deha olarak kabul ettiği ulu önder Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarının bizlere hediyesidir.

Başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş savaşının tüm kahramanlarını, mukaddes vatanımız için canı pahasına görev yapan şehitlerimizi, gazilerimizi ve günümüzde terör eylemlerinde şehit olan Türki Silahlı Kuvvetleri ile güvenlik güçleri mensuplarımızı saygı ve rahmetle anıyorum” dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder