1 Ağustos 2015 Cumartesi

KURUMSAL MÜKEMMELLİK ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç önderliğinde Niğde İl Özel İdaresinde Kurumsal Mükemmellik Çalışmaları başladı.
Vali Kılıç Başkanlığında, Niğde Valiliği Toplantı Salonunda kısa adı UKMM olan “Uluslararası Kurumsal Mükemmellik Merkezi” yetkililerinin katıldığı bir bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda AHİKA’nın Niğde İl Özel İdaresi’nde yürüttüğü proje kapsamında Üniversite Öğretim Üyesi 12 profesörden oluşan izleme ve değerlendirme kurulu üyelerinin yaptığı çalışmalar doğrultusunda Vali Kılıç’a projenin birinci aşaması ile ilgili yetkililer tarafından rapor ve bilgilendirme sunumu yapıldı.
Niğde İl Özel İdaresi bünyesinde performans geliştirme, iç kontrol standartlarının oluşturulması ve kalite yönetiminin gereklerinin yerine getirilmesi bağlamında yürütülen Eğitim Danışmanlık Projesi ile süreçlerin iyileştirilmesi, risklerin değerlendirilmesi, hem bireysel performans hem kurumsal performansın iyileştirilmesi planlanmaktadır.
Yıl sonuna kadar da devam edecek olan çalışmaların bitiminde hem iç kontrol oluşturulması hem kalite yönetimlerinin kurgulanması ve uluslararası akredite kriterlerinin de yerine getirilmesi sağlanacaktır.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder