1 Eylül 2015 Salı

Niğde de Gıyabi Cenaze Namazı

Niğde Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa ÖZDEMİR “Gıyabi Cenaze Namazı” hakkında açıklama yaptı:
31 Ağustos Pazartesi günü  Diyarbakır’dan gelen üzücü bir haberle sarsıldık . Diyarbakır merkezde PKK tarafından Ak Parti Gençlik Kolları Eski Başkanımız  Yunus KOCA öldürüldü.
Ak Parti Gençlik Kolları Eski Başkanı Yunus KOCA Diyarbakır Dağkapı Meydanında bulunan eczanesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Niğde Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa ÖZDEMİR “Diyarbakırlı olan ve halen Ak Parti Gençlik Kollarında faaliyet yürüten dava kardeşimiz Yunus KOCA’YA düzenlenen bu haince saldırıyı ve teröre destek veren bütün organları,kişi ve kurumları lanetliyoruz.
Şahsi çıkarları için masum insanların canını yakan,kan döken,yakıp yıkan  bu canilerin yaptıklarına karşı sessiz kalmayacağımızı buradan tüm Türkiye’ye duyurmak istiyoruz.
Bayraklar inmesin,ezanlar dinmesin diyerek canları ve mallarıyla savaşan, vatanın ve milletin refahı için canlarını feda eden bütün şehitlerimiz başta olmak üzere aynı davaya baş koymuş,aynı davanın, aynı sevdanın neferleri olarak bu uğrunda kardeşimiz Yunus KOCA’ya Allah’tan rahmet,
Sevenlerine,ailesine ve  tüm Ak Parti Teşkilatına sabırlar ve başsağlığı diliyoruz.
Onun için Ak Parti Niğde İl Başkanımız Emrah Özdemir’in de katılımıyla bugün Dışarı Camiinde gıyabi cenaze töreni düzenledik ve son yolculuğuna uğurladık. “ Dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder