14 Kasım 2015 Cumartesi

GÜRER MAZBATASINI ALDI


1 Kasım seçimlerinde 26. Dönem Niğde Milletvekili seçilen Ömer Fethi Gürer mazbatasını aldı. İl Seçim Kurulu Başkanı  Birol Küçükten mazbatasını teslim alan Ömer Fethi Gürer  tüm Niğde halkına ve  CHP Parti örgütüne desteklerinden dolayı teşekkür etti.
 Ömer Fethi Gürer 1 Kasım seçimlerine Cumhuriyet Halk Partisinden birinci sıra milletvekili adayı olarak katılmış ve  seçim sonunda  milletvekili seçilmesi için gerekli oyu alarak 26. Dönemde Niğde ilini milletvekili olarak temsil etmeye hak kazanmıştı..
. Mazbatasını almak için il seçim kuruluna gelen Endüstri Mühendisi Ömer Fethi Gürer’E CHP il Başkanı Erhan Adem yanı sıra Niğde Merkez, Bor CHP ilçe Başkanları, Kadın, Gençlik Kolları Başkanları, Kemerhisar Belediye Başkanı, Partide farklı dönemlerde il ve ilçe başkanlığı yapan isimlerin yanı sıra İl Genel Meclisi ve Niğde Belediyesi CHP’li meclis üyeleri ile partililer katıldı. 26.Dönem Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer yaptığı konuşmada sade üyesinden il başkanına değin partide her kademede görev yapanlara ve Niğde halkına teşekkür etti. Oy versin vermesin tüm hemşerilerimizin seçimlere gösterdiği duyarlılık Demokrasi adına da önemli bir sorumluluktu. Yeni dönemde Niğde için,ülkemiz için söyleyecek sözümüz ve yapacaklarımız var. Niğde’mizin gelişmesi, herkesin herkesimin mutluluğu yanında ülkemizde birlik ve kardeşlik içinde geleceği kurmamız adına çalışmalarda bulunacağım”dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder