10 Kasım 2015 Salı

NİĞDE CHP MİLLETVEKİLİ ÖMER FETHİ GÜRER'İN "10 KASIM" MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Atatürk’ün vefatı olan 10 Kasım nedeni bir mesaj yayınladı. 
"Mustafa Kemal Atatürk Dünya’da akıl ile düşünen tüm ülkelerin liderleri ve bilge kişilerin tartışmasız 100 yılda gelen bir dahi olduğunu anladığı ve algıladığı önderimizdir. Mustafa Kemal Atatürk yalnız bir komutan yada ülkenin kurtarıcısı değil aynı zamanda bilim, bilgi ile buluşan, 3997 kitap okuyarak sürekli kendini geliştiren, halkının mutluluğunu, refahını düşünen, ülkesinin birliği dirliğini hedefleyen, “Yurtta Barış Dünyada barış” diyerek savaşların olmamasını isteyen, “Köylü Milletin Efendisidir” diyerek köydeki tarımın, hayvancılığın, üretimin sürekliliğini hedefleyen, Sanata, Kültüre, eğitime önem veren, dinimizin doğru öğrenilmesi adına İlahiyat Fakültesinin öncelikle açılmasını sağlayan  bir düşünür ve bilge insandır.
 Onun gibi düşünen, onun gibi herkesime ve herkese sahip çıkabilen, birlikte hareket etmeyi başaran liderlerdir zaferleri kazananlardır. Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptıklarını, kısa sayılacak yaşamında başardıkları iyi anlamak ve algılamak gerekir. Cumhuriyet ve Demokrasi ile taçlandırdığı başarılarının ardından hedefini Çağdaş ve Modern bir Türkiye olarak belirlemiştir. 
  Hiç şüphesiz bilgi ile, bilim ile buluşan ve insanca hakça bir yaşamın bu topraklarda olmasını isteyen yaklaşımı, herkese herkesime örnek olmalıdır. Mustafa Kemal Atatürk gibi ülkesini seven, halkı için düşünen, çalışan gençlerimizin olması ve emanet aldıkları ülkemizi  Çağdaş Medeniyet seviyesine taşımaları,onu iyi anlamaları ile olasıdır. Ülkemizin Dünya da varlığını yükseltmesi için, Atatürk gibi düşünebilmek ve çalışmak gençlerimizin de hedefi olmalıdır. Atatürk’ün her sözü, önerisi, önderliği doğru algılandığında ülkemizin sorunlarının aşılacağı da bir gerçektir. Mustafa Kemal Atatürk’ü Saygı ile anıyorum”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder