17 Kasım 2015 Salı

NİĞDE MİLLETVEKİLİ GÜRER ANKARA DA

1 Kasım  2015 tarihinde yapılan seçimlerde Niğde Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili seçilen  gazeteci yazar Endüstri Mühendisi  Ömer Fethi Gürer Seçim sonrası Niğde'de Ulukışla,Altunhisar,Bor,Çamardı,Çiftlik ilçelerinde parti örgütlerini ve esnafları,Niğde basın kuruluşlarını,Niğde ve Bor Esnaf Oda başkanlarını ve bazı kuruluşları, ayrıca köy ve kasabaları ziyaret etti.
 Gürer bu ziyaretlerin ardından son görev yaptığı Kartal Belediyesine ve Kartal ile Kadıköy’e yaptığı ziyaretlerde sıcak ilgi ile karşılandı. Yerel gazetelerin manşetten haberlerini verdiği Ömer Fethi Gürer vedalarında duygusal anlar yaşandı. 
Kartal Belediye Başkan yardımcısı iken görevinden istifa ederek Niğde Milletvekili  seçinle Ömer Fethi Gürer Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz makamında ziyaret etti. Kartal Belediye Başkan yardımcıları ve belediye Meclis üyeleride katıldığı görüşme sonrası yemekhane de çalışanlara seslenen Ömer Fethi Gürer Kartal Belediyesi benim için çok özel bir deneyim kazanma yeri oldu dedi.
 Salı günü yapılacak yemin töreni için Ankara’da TBMM kayıt  yaptıran  Ömer Fethi Gürer’e  Eşi, 80 öncesi Gençlik Kolları dönem sözcüsü Hamdi Fidan ve Kartal Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Zorgul,Bor CHP ilçe Başkanlığını yapmış olan  Hacı Mustafa Çopur eşlik etti.Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer  -“Milletvekilliği adaylığım sürecinden başlayarak desteğini esirgemeyen mesajla,telefonla ulaşan ve sonuçlar açıklandıktan sonrada arayan herkese tüm değerli dostlara ve oy versin vermesin Niğde ilinde yaşayan herkese teşekkürü bir borç biliyorum.Gördüğümüz ilgi ve insanı sıcaklık her şeyin üzerinde büyük bir güç ve moral verdi. Sağolsunlar. Niğde  ve ülkemiz için  yoğun bir çalışma içinde olacağım”dedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder