6 Şubat 2016 Cumartesi

GENELKURMAY BAŞKANLIĞI MEHTERAN BÖLÜĞÜ KONSER VERDİ‏

Genelkurmay Başkanlığı Mehteran Birliği Konseri, saat 16.00'da Kent Meydanı'nda başladı.
 Aşırı rüzgara rağmen konser bir saat sürdü.Atatürk’ün Niğde'ye gelişinin 82. yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, Genelkurmay Başkanlığı Mehteran Bölüğü Niğde'de konser verdi.
5 Şubat Atatürk'ün Niğde'ye gelişinin 82. yıldönümü kutlama etkinlikleri, Niğde Belediyesi'nin girişimiyle renkli görüntülere sahne oldu.
Konsere Niğde Valisi Necmeddin KILIÇ , Belediye Başkanı Faruk AKDOĞAN , Jandarma Komutanı İbrahim TAŞKIN , Emniyet Müdürü Ali Kemal KURT , Vali Yardımcıları , Kamu Kurum Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
. Dünyanın bilinen en eski Mehteran ekibinin Niğde Belediyesi'nin girişimiyle vereceği konser, Kent Meydanı'nda saat 16.00'da başladı.Yaklaşık bir saat süren konserin ardından protokol ve halk dağıldı.
Niğde Belediyesi'nin Niğde Valiliği ve İl Jandarma Komutanlığı'nın desteğiyle Niğde'de ilk kez konser vermesini sağladığı Genelkurmay Başkanlığı Mehteran Bölüğü, tamamı rütbeli 75 askerlerden oluşuyor. "Estergon Kalesi", "Ceddin Deden", "Hücum Marşı" ve "Genç Osman" gibi sevilen eserleri sundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder