4 Şubat 2016 Perşembe

SENEGAL GAZETECİ HEYETİ TÜRKİYE’DE AĞIRLANIYOR

Senegalli basın mensupları T.C. Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün (BYEGM) davetlisi olarak Türkiye’ye ziyaret gerçekleştiriyor. 7 kişilik Senegal basın heyeti 01-06 Şubat 2015 tarihleri arasında ülkemizde çeşitli temaslarda bulunacak.
Programa Ankara ziyaretleriyle başlayan Senegal basın heyeti Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT), Başbakanlık Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Başbakanlık Afet ve Acil Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Senegal Büyükelçiliği, Dışişleri Bakanlığı ile Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı‘nı (SETA) ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Senegalli basın mensuplarının programı BYEGM ziyareti ile devam edecek.
Ankara temaslarının ardından İstanbul’a geçecek olan heyet burada Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nı (KOSGEB) ziyaret edecek. Çeşitli basın kuruluşlarının temsilcileri ve akademisyenlerle bir araya gelecek olan Senegalli basın mensuplarının Türkiye programı İstanbul’un tarihi ve turistik mekânlarının ziyareti ile sona erecek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder