30 Nisan 2016 Cumartesi

BADMİNTON’DAN HARUN TURHANA ZİYARET
NİĞDE KEMAL AYDOĞAN ORTA OKUL ÖĞRENCİLERİ KARAMAN DA YAPILAN BADMİNTON GRUP MÜSABAKALARINDA 2. OLARAK TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILMAYA HAK KAZANDILAR
Badminton Antrenörü Yusuf MEŞE, Beden Eğitim Öğretmeni Ümmü AK ve sporcular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN ‘ ı makamında ziyaret ederek elde ettikleri bu başarıda maddi ve manevi desteklerini esirgemediği için teşekkür ettiler.
19-21 Nisan 2016 tarihinde Karaman İlinde yapılan Okullar arası Badminton Grup müsabakalarında Niğde ilini temsilen katılan Kemal Aydoğan Orta Okulu Küçük Erkekler ve Küçük Kızlar kategorilerinde 12 takımın mücadelesi sonunda kızlarda takım 2. Olarak Kayseri de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.  Erkeklerde takım olarak üstün başarı gösterdiler.          
Badminton Antrenörü Yusuf MEŞE Türkiye de sporun gelişen yeni yüzü Badminton branşında artık Niğde’nin gerekli platformlar da hak ettiği değeri ve yeri ele almak için bu başarıların bir başlangıç olduğunu iler ki dönemler de Niğde’mizde de ülkemizi temsilen Milli Takım sporcuların yetişeceğine inancının tam olduğunu ve özellikle bu başarıyı elde etmemizde en büyük pay sahibi Kemal Aydoğan Orta Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ümmü AK hocamıza ve Okul Müdürü Mehmet ALKAN’a kendisi ve sporcuları adına çok teşekkür ediyorum dedi.
Müsabaka da Niğde ilimizi temsil eden öğrenciler;
1.Şeyma Yağmur GÖKSU
2.Beyza GÜLDÜR
3. Oya ÇOĞAL
4. Veda Nur AĞAÇCI
5.Reyhan ŞENER




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder