20 Nisan 2016 Çarşamba

FERİT ŞAHENK NİĞDE'Yİ ZİYARET ETTİ

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ve beraberindeki heyet Niğde Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği “Girişimcilik ve Liderlik” konulu programa katılmak üzere Niğde’ye geldi.
Niğde Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği “Girişimcilik ve Liderlik” konulu programa katılmak üzere İlimize gelen Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk  program öncesinde Vali Necmeddin Kılıç’ı Makamında ziyaret etti. Ferit Şahenk’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Vali Kılıç ; “Bugün Niğde için özel bir gün, buraya gelişiniz Niğde’ye katkı, hayır bereket gelmesi demek. Sizin kurduğunuz Tarım Bilimleri Fakültemiz Niğde’yi geliştirecek projeler hazırlamakta ve İlimiz tarımını hızla standartların üstüne çıkarmaktadır. Bütün bu katkılarının yanında fakültemizde üst beyinler yetişmekte bu da ülkemizin gelişiminde en önemli noktalardan biridir. Niğde artık kabına sığmayan bir İl hızla ilerlemekte ve gelişmekte, Niğde’de inanılmaz bir potansiyel mevcut tarihi eserlerimiz var, tarih turizmimiz var, kış turizmine uygun merkezlerimiz var, Aladağlar, Demirkazık var, Çiftehanımız var, kaplıca turizmimiz var, doğa turizmimiz var, dağ turizmimiz var İl olarak birçok güzelliklere sahibiz. Bütün sahip olduğumuz bu değerleri aktif hale getirmek İlimiz tanıtmak için hazırladığımız çok önemli projelerimiz var. Sizlerin de ilimize katkıları ile daha da gelişeceğimize, daha üst seviyelere ulaşacağımıza inanıyorum. İlimiz adına yaptığınız her şey için teşekkür ediyoruz.” dedi.
Vali Kılıç’ın sözlerinden mutlu olduğunu belirten Ferit Şahenk’te ; “Niğde için hem iş hem eğitim alanında katkılarımız devam edecektir. Niğde de bir basketbol okulu açacağız hatta Darülşafaka Doğuş Basketbol takımı ile kardeş proje haline getireceğiz.” dedi.
Makam ziyaretinin ardından Vali Necmeddin Kılıç, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ve beraberindeki heyet Niğde Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği “Girişimcilik ve Liderlik” konulu programa katılmak üzere Niğde Üniversitesi Merkez Yerleşkesine hareket ettiler. Niğde Üniversitesinde gerçekleşen söyleşinin ardından Ferit Şahenk ve beraberindeki heyet İlimizden ayrıldı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder