24 Nisan 2016 Pazar

KAYMAKAM KOLTUĞUNU BEDİRHAN YÜKSEL DEVRALDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Bor İlçesinde Bekir Sami Baran İlkokulu öğrencileri  Bedirhan YÜKSEL, Selma KANDEMİR, Kadir ÖZSARI, Ceren ATLI, Okul Müdürü Bülent ALAN ve Sınıf Öğretmeni Fatma GECEGELEN makam ziyaretinde bulundular. 
İlçe Kaymakamı Abdullah KÜÇÜK'ü makamında ziyaret eden öğrenciler Kaymakam Abdullah KÜÇÜK'e çiçek sunarken İlçe Kaymakamı öğrencilere hediye verdi. İlçe Kaymakamı Abdullah KÜÇÜk ve öğrenciler samimi bir ortamda sohbet ettiler.

     23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sembolik olarak yapılan makam devir teslim töreni, bu yıl da renkli bir törenle gerçekleştirildi. Kutlamalar kapsamında Kaymakam Abdullah KÜÇÜK koltuğunu Bekir Sami Baran İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Bedirhan YÜKSEL'e  devretti. 
Bedirhan YÜKSEL tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Geleceğimizin emanet edeceğimiz çocuklarımızın bu özel bayramını kutlayan İlçe Kaymakamı Abdullah KÜÇÜK ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek , öğrencilerin başarılarının devamını diledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder