30 Nisan 2016 Cumartesi

KILAN KÖYÜ ZİYARETİ
ULUKIŞLA KAYMAKAMI FERHAT ATAR  VE BERABERİNDEKİLER İLE KILAN KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ. YAPILAN VE YAPILACAK HİZMETLER HAKKINDA BİLGİ VERDİ.
Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar, İlçe Jandarma Komutanı Üzeyir Gül, İlçe Emniyet Amiri Sezai Erdoğan, İl Genel Meclis Üyesi Şahin Tulgar, İlçe Tarım Müdürü Muzaffer Geysoğlu, Mal Müdürü Koray Sarımsak, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Mehmet Ünver ile birlikte köy ziyaretleri kapsamında Kılan köyünü ziyaret ettiler.
Ziyarette Kaymakam ve daire amirleri başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı, ayrıca kurumlarla güzel diyalog kurarak her anlamda mevzuatın köyde uygulanmasını sağlayan Köy Muhtarı Fahri Eren'e teşekkür ederek işlerinde başarılar diledi.
Yine ziyarette köyün sorun ve taleplerinin yanı sıra Köy Muhtarı Fahri Eren'in Köylere Hizmet Götürme Birliğinden  talepleri gündeme geldi.  Ayrıca vatandaşların sorun ve talepleri dinlendi.

Köy muhtarı Fahri Eren tarafından geçtiğimiz aylarda talep edilen Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümeni tarafından yapılması uygun görülen işler Birlik Başkanı Kaymakam Ferhat Atar tarafından  açıklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder