25 Nisan 2016 Pazartesi

 GENÇLİK KONULU KONFERANS          .      
  ÇAMARDI İLÇESİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDE   “ GENÇLİK VE GENÇLİĞİN SORUNLARI “ KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ. KONUK İLAHİYATÇI YAZAR ALİ RAMAZAN DİNÇ İLGİYLE DİNLENDİ.
Çamardı Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen söyleşinin konuğu İlahiyatçı Yazar Ali Ramazan DİNÇ  “ Gençlik ve Gençliğin Sorunlarını güzel örneklerle dinleyici gençlere anlattı. En büyük sermâye, en zengin miras doğruluktur. Çünkü doğru insan zengin insandan daha mutludur. Doğru insan her şartta meyve veren ağaç gibidir. Doğruluğun kısa vâdeli faydası iç huzûru, uzun vâdeli faydası o kişiye saygı duyulmasıdır.
genç arkadaşım, hayat yolunda ilerlerken kendini tanıman, duygusal okur yazar olman, kendine doğru rehberler ve rol modeller seçmen, gelecek projenin olması gerekir. Bu değerlerle ideallerine doğru biçimde gidersin.” Diyen ilahiyatçı Yazar DİNÇ , gençlerin pozitif düşünmelerini , inançlarının sağlam olmasını , Peygamber efendimizin gençliğe  tavsiyelerini anlattı.
Konferansa Çamardı Milli Eğitim Müdürü Mustafa EKE , İlçe Müftüsü Muhsin YILDIZ , İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdulgani ÖZKAN , öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder