30 Nisan 2016 Cumartesi

KUTLU DOĞUM HAFTASINDA BİLGİ YARIŞMASI

ÇAMARDI İLÇESİNDE ORTA OKULLAR ARASI PEYĞAMBERİMİZİN HAYATI İLE İLGİLİ BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ.
Çamardı  İlçe Müftülüğü tarafından “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri kapsamında ilçe genelinde ortaokullar arası “Peygamberimizin Hayatı” ile ilgili bilgi yarışması düzenlendi.
Yarışma programı , saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İlçe Müftüsü Muhsin YILDIZ’ın açılış konuşmasıyla başladı. Açılış konuşmasında YILDIZ, yapılacak olan bu yarışmanın asıl amacının derece almak olmadığını, bu yarışmayla Peygamberimiz Hz.Muhammed’i (S.A.V.) daha iyi anlamak ve hayatımıza rehber olmasının, öğrenciler arasında peygamber sevgisini arttırmanın hedeflendiğini ve bu hedefe de ulaşıldığını belirtti. Başta Kaymakam Mustafa SERİN olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.
yarışmada İlçe birincisi Çamardı YBO okulu öğrencileri, ikinci Burç Orta okulu olurken, üçüncü ise Nazmiye Pınar Orta Okulu ve Eynelli Orta okulu  oldu.
Yarışmaya ilçe Kaymakamı Mustafa SERİN , İlçe Emniyet Amiri Mehmet DEMİR , Milli Eğitim Müdürü Mustafa EKE , İlçe Müftüsü Muhsin YILDIZ , Daire amirleri , öğretmen ve öğrenciler katıldı.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder