5 Nisan 2016 Salı

Niğde Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 
anaokulu öğrencilerini ağırladı
İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret eden minik öğrenciler, yangına müdahale konusunda bilgilendirildi.
Gönül Çiçeği Anaokulu'nun minik öğrencileri, Niğde Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret etti. İtfaiye Müdürlüğü'ne ait hizmet binasının tüm birimlerini gezen öğrencilerden bazıları itfaiye araçlarına binerek objektiflere 'itfaiye eri' pozu verdi.
Niğde Belediyesi İtfaiye Müdürü Latif Boran, Gönül Çiçeği Anaokulu'nun öğrenci ve öğretmenlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Minik öğrencilerin, itfaiyenin çalışma sistemiyle ilgili sorularını yanıtlayan Latif Boran, itfaiye personelinin günün 24 saati her an göreve hazır olduğunu belirterek, "Yangın ve doğal afetlerde itfaiye personelimiz olay yerine en kısa zamanda ulaşarak müdahale ediyor. İtfaiyeye asılsız ihbarlar yapılmaması konusunda biz vatandaşlarımızı her zaman uyarıyoruz. Çocukların da evde yangın çıkmasına neden olabilecek kibrit ve çakmak gibi tehlikeli sayılabilecek materyallerden uzak durmalarını istiyoruz" dedi.
Öğrencilere Türk Bayrağı hediye eden İtfaiye Müdürü Latif Boran, miniklerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder