22 Nisan 2016 Cuma

Niğde Çevre İllerle Bütünleşiyor

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, “Niğde Çevre İllerle Bütünleşiyor” projesi kapsamında Mersin’de basın toplantısı düzenledi. Ulusal, yerel ve bölgesel basın kuruluşlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Niğde’yi turistik, ekonomik, kültürel ve sosyal yönleriyle anlatan Başkan Akdoğan, Niğde’nin çevre illerle kaynaşması için hayata geçirdikleri projenin olumlu sonuçlarını almaya başladıklarını bildirdi.
Sultaşa Otel’de düzenlenen toplantıda söz alan Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal da, ilk defa bir kent belediyesinin kendisini anlatmak üzere Mersin’de gelip gazetecilerle birlikte etkinlik düzenlediğini belirterek “Bu projeden çok heyecan duydum, çok anlamlı buluyorum. Çünkü, bir şeyi ifade etmek isteyenler, söyleyecek sözü olanlar gazeteciden korkmaz, gazeteci ile buluşmak ister” dedi.
Niğde Belediye Başkanlığı’nın, Niğde’nin tarihi, turistik, kültürel, ekonomik ve sosyal yönlerinin her anlamda tanıtılması amacıyla başlattığı ve geçtiğimiz aylarda Adana’dan start verdiği “Niğde Çevre İllerle Bütünleşiyor” projesinin ikinci adımı Mersin’de atıldı. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Mersin Sultaşa Otel’de projeyle ilgili basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal, Mersin’de faaliyetlerini sürdüren, ulusal, bölgesel ve yerel gazete, TV ve radyoların yönetici ve temsilcilerinden oluşan kalabalık bir basın mensubu topluluğu katıldı. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ilkini Adana’dan başlattıkları, Mersin’de devam eden projenin Kayseri, Konya ve Ankara illerini de kapsadığını ifade ederek, “ Projemizdeki amacımız, Niğde’mizin çevre illerle bütünleşmesi, ilimizin her yönüyle tanıtılması, anlatılmasıdır. Öncelikle biz adı geçen illerimizde toplantılar düzenleyeceğiz. Ardından bizim programlarımıza katılan gazeteci kardeşlerimizi Niğde’ye davet edeceğiz ve çeşitli geziler düzenleyeceğiz. Niğde’ye davet ettiğimiz misafirlerimize Niğde’yi gezdireceğiz” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder