25 Nisan 2016 Pazartesi

Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Odası Üyelerinden Rektöre Ziyaret

Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Odası Üyeleri, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür’ü makamında ziyaret etti. Esnaf oda başkanları “ yaz okulu “ açılmasını talep ettiler.

Ziyarete Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdoğan Aykin’in yanısıra, Bakkal ve Bayiler Odası Başkanı Şinasi Göktepe, Niğde Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Sinan Bircan, Elektrikçiler, Fotoğrafçılar ve Radyo- Televizyon Tamircileri Odası Başkanı Ümit Yörükoğlu, Niğde Lokantacılar Odası Başkanı Yüksel Erden, Marangozlar Odası Başkanı Mustafa Yıldırım, Niğde Kunduracılar Odası Başkanı Ramazan Aktaş ve Terziler Odası Başkanı Âlim Yeşil de katıldı.
Ziyarette, Niğde Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Şinasi Göktepe Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür’e bu yıl Niğde’ye yaz okulu açılması yönündeki taleplerini iletti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Adnan Görür, konu ile ilgili yaptığı açıklamada üniversite yönetimi olarak Niğde esnafının görüşlerine her zaman değer verdiklerini söyledi.
“Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyeleri bizlere taleplerini ilettiler”  diyen Rektör Prof. Dr. Adnan Görür, yaz okulu ile ilgili üniversite senatosunun üç toplantı sonunda karar aldığını ve bu yıl yaz okulu açmanın mümkün olmadığını söyledi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder