17 Nisan 2016 Pazar

NİĞDE MÜFTÜLÜĞÜ " ŞİMDİ YARALARI SARMA ZAMANI" KAMPANYASI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi’nce    02.02.2016 tarihli ve 5030 sayılı yazı ile “Şimdi Yaraları Sarma Zamanı”   kampanyası gereği  Niğde il ve ilçelerimizden toplam  147.877,83 TL.  yardım toplanmış olup, ilgi yazıda belirtilen hesap numarasına havale edilmiştir. Ayrıca; Kampanya çerçevesinde 5601 numaralı telefona Yardım amacıyla gerek görevlilerimizden gerekse halkımızdan yoğun bir destek sağlanmıştır.
Niğde İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Niğde Şube Başkanlığı’mızca;  Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezimizin 01.04.2016 tarihli ve E.13670 sayılı izin yazısı ve 31.03.2016 tarihli ve 262 sayılı Niğde Valilik Makamının izni ve himayeleri ile ilimizden ayni yardım toplanmak üzere  “YARASAR” Kampanyası başlatılmıştır.  YARASAR Kampanyasına Niğde din görevlileri 1 TIR ve Bor ilçesi din görevlilerimiz 1 TIR olmak üzere toplam 2 TIR Un bağışlamıştır.
Din görevlileri öncülüğünde yürütülen bu kampanya sonucunda çeşitli (Su, Un, patates, bebek bezi, bebek maması, bebek bisküvisi, fasulye, nohut, vb.) malzemelerden oluşan toplam 51 TIR yardım malzemesi toplanmış olup, bağışlanan malzemelerin  illere dağıtımı konusunda Gaziantep, Şanlıurfa, Kilis,  Hatay İl Müftülüklerimiz ve Kızılay Koordinasyon Merkezi le görüşülerek ihtiyaçları doğrultusunda sevkiyat yapılmış ve  13 TIR Hatay, 15 TIR Şanlıurfa ve 23 TIR Kilis’e gönderilmiştir.
Öncelikle  din görevlilerimiz olmak üzere kampanyaya maddi ve manevi desteklerini  esirgemeyen yardımsever kadirşinas Niğde halkına teşekkür ederiz.
“Şimdi Yaraları Sarma Zamanı” kampanyasına SMS yoluyla katılmak isteyen hayırseverlerimiz tüm GSM operatörlerinden “YARASAR” yazıp 5601’e SMS mesajı göndererek 10 TL tutarında bağışta bulunabilirler.
        



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder