20 Nisan 2016 Çarşamba

YILDIZ BAYAN GÜREŞ MİLLİ TAKIMI DEMİRKAZIK'TAYDI

    GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRÜ TURHAN YILDIZ BAYAN GÜREŞ MİLLİ TAKIMINI ZİYARET ETTİ

        NİĞDE ÇAMARDI DEMİRKAZIK KAMP EĞİTİM MERKEZİNDE BAYAN YILDIZ GÜREŞ MİLLİ TAKIMININ 40 SPORCUSU ULUSLAR  ARASI TURNUVAYA HAZIRLANDI.
      Güreş Federasyonu Başkanlığının 2016 Faaliyet Programında Yer Alan 07/19 Nisan 2016 Tarihleri arasında yıldız bayan güreş Milli Takımı Romanya Bükreş de yapılacak uluslararası turnuva için hazırlık çalışmalarını tamamladı.
       Demirkazık kamp eğitim merkezinde çalışmalarına devam eden yıldız Bayan Güreş Milli Takımını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN ziyaret etti. Teknik sorumlusu İbrahim ŞAHİN den kamp hakkında bilgi alan İl Müdürü turnuva ve yapılacak olan Dünya, Avrupa şampiyonalarında takıma başarılar diledi.
       Teknik sorumlusu İbrahim ŞAHİN de ziyaretlerinden dolayı kampı onurlandıkları için İl Müdürlerine teşekkür edip kamp hakkında bilgi verdi. Toplamda 46 kişiden oluşan kamp kadrosunda 40 sporcu, 5 çalıştırıcı ve masörden oluşuyor.
Turnuvaya yoğun bir tempoda hazırlanmaya başlayan kadro, kampta Türkiye Şampiyonasında başarılı olan sporcular milli takım kampına davet edilerek günde çift antrenman ile hızlı bir şekilde çalışmalarına başladılar dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder