25 Mayıs 2016 Çarşamba

BEDENSEL ENGELLİLER PİKNİKTE BULUŞTU
Niğde Valiliği tarafından yürütülen, Ahiler Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında desteklenen “Engelimi Sporla Aşıyorum” adlı projenin sosyal faaliyetlerinden biri daha gerçekleşti.
 Atatürk Kent Ormanı’nda gerçekleşen ve proje katılımcılarının ve ailelerinin katıldığı pikniğe Niğde Vali Yardımcısı Kerem Süleyman Yüksel, Sakatlar Derneği Niğde Şube Başkanı Songül Çalışkan ve proje koordinatörü Dr. Mehmet Özenç iştirak etti.
 Açık ve temiz bir havada Kent ormanında hazırlanan piknik yemeklerinin yenilmesinden sonra proje katılımcıları ve aileleri birbirleriyle sohbet ettiler. Proje katılımcıları Vali yardımcısı Yüksel’e karşılaştıkları sorunlardan bahsettiler. Daha sonra proje hakkında kısa bir bilgi veren Yüksel Niğde Valiliği olarak böyle bir proje gerçekleştirilmesinin asıl amacının toplumda engelliler hakkında bir bilinç oluşturulmasının sağlanması ve engellilerin içinde yaşadıkları topluma uyum sağlamalarının kolaylaştırılması olduğunu ifade etti. Proje faaliyetleri ile ilgili görüşler alındıktan sonra katılımcılar teşekkürlerini sunarak piknik alanından ayrıldılar. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder