31 Mayıs 2016 Salı

Kaya Delme ve Sondaj Teknolojileri Semineri

Niğde Üniversitesi-Sanayi İşbirliği kapsamında Atlas Copco A.Ş. İstanbul firması ile Mühendislik Fakültesi İnşaat, Jeoloji ve Maden Mühendisliği Bölümlerinin ortak düzenlediği “Kaya Delme ve Sondaj Teknolojileri Semineri” Mühendislik Fakültesi Amfi 1 de gerçekleştirildi. 
Öğrenci ve öğretim elemanlarının katıldığı program, Maden Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ö. Yusuf Toraman, Atlas Copco RDT Bölüm Müdürü Bahadır Ergener ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kutsi S. Erduran’ın açılış konuşmaları ile başladı.
Seminerde SED-ADS-RDT Satış Mühendisi Aytek Türkay “Kaya Delici Sarf Malzemelerinin Seçimi ve Teknolojideki Gelişmeler”, URE/RDT Satış Mühendisi Emrah Mertyürek “Yeraltı Delici-Yükleyici Makinaların Seçimi ve Son Gelişmeler”, SDE/ADS Satış Mühendisi Akay Hökelek “Yerüstü Delici Makinaların Seçimi” konusunda birer sunum gerçekleştirdi.
Program Niğtaş Maden Mühendisi Kemal Çayır, Yavaşcan Mim. Müh. Ltd Şti. Y. İnşaat Mühendisi Selman Yavaşcan’ın mezun öğrenciler adına konuşma yapmaları ve soru cevap bölümü ile sona erdi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder