5 Mayıs 2016 Perşembe

Niğde Belediye Meclisi’nin Mayıs Ayı Olağan Toplantısı

Niğde Belediye Meclisi’nin Mayıs Ayı Olağan Toplantısı, Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi. 
  Belediye Başkanı Faruk Akdoğan başkanlığında yapılan toplantıda Nar Mahallesi’ne yapılan parka Şehit Mustafa Şahin’in isminin verilmesi onaylanırken Ermeni Kilisesi’nin yanındaki alana park yapılması kararlaştırıldı.
Mayıs Ayı Belediye Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın başkanlığında, Belediye Meclis Salonunda yapıldı. Toplantıda gündemle ilgili 10 madde karara bağlandı.  Belediye Meclisi’nin Nisan ayı toplantısının tasvibinin ardından, şehir imar planıyla ilgili İmar Komisyonundan gelen raporlar karara bağlandı.  Niğde Belediyesi’nin 2015 yılı idare ve kesin hesap cetvellerinin görüşülmesiyle ilgili madde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilirken Yeni Hal Yönetmeliği de müzakere edilerek karara bağlandı.  Toplantıda Niğde Belediyesi’ne ait Kırbağları mevkiindeki bir parselin Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne tahsisi kararlaştırıldı.
ŞEHİT MUSTAFA ŞAHİN’İN İSMİ PARKTA YAŞATILACAK
Niğde Belediye Meclisi ayrıca, 25 Mart'ta Mardin’in Nusaybin İlçesinde teröristlerin açtığı ateş sonucu 25 yaşında şehit düşen Uzman Çavuş Mustafa Şahin’in isminin,  Nar Mahallesi'nde Niğde Belediyesi tarafından yaptırılan parka verilmesini oybirliği ile kabul etti.
RUM KİLİSESİ RESTORE EDİLECEK
Öte yandan Niğde Belediye Meclisi, Rum Kilisesi’nin İmar İşleri Müdürlüğü'ne ihaleyle restore edilmesi için yetki verdi. Eski Saray Mahallesi'ndeki Ermeni Kilisesi'nin yanında bulunan parsellerin restore edilerek bu alana park yapılması da Niğde Belediye Meclisi tarafından kararlaştırıldı.
Belediye Meclisinin bir sonraki toplantısının ise 3 Haziran 2016’da yapılması karara bağlandı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder