16 Mayıs 2016 Pazartesi

Niğde Belediyespor Şampiyon

Spor Toto 3. Lig 3. Grup play-off finalinde normal süresi ve uzatma devreleri golsüz biten karşılaşmada Beylerbeyispor’u penaltı atışları sonucu 4-1 yenen Niğde Belediyespor, Spor Toto 2. Lige yükseldi.
Niğde Belediyesporlu taraftarlar maçtan sonra Samsun 19 Mayıs Stadı’nı adeta bayram yerine çevirdi. Futbolcular ve teknik heyet, sevinçlerini karşılaşmayı şeref tribününde izleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve taraftarlarla paylaştılar.
Karşılaşmanın ardından sahaya inen Niğde Belediye Başkanı ve Niğde Belediyespor Onursal Başkanı Faruk Akdoğan, futbolcularla birlikte şampiyonluk turu attı. Taraftarları selamlayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, futbolcuları ve teknik heyeti tek tek tebrik etti. Şampiyonluk kupasını kulüp yönetim kurulu, futbolcular ve teknik heyetle birlikte kaldıran Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, taraftarların sevgi gösterisi ve “En Büyük Başkan Bizim Başkan” sloganlarına teşekkür etti.
“Şampiyonluk Niğdeli hemşehrilerime armağan olsun” diyen Niğde Belediye Başkanı Akdoğan, gazetecilerin sorusu üzerine yaptığı açıklamada “Göreve geldiğimizde amatör kümede olan Niğde Belediyespor’u 3. Lige çıkaracağımızı söylemiştik. Bunu başardık. Niğde Belediyesporumuz şimdi 3. Ligden 2. Lige yükseldi. Niğde Belediyespor’un hedefi daha üst klasmanlara yükselmek olacaktır” dedi.
Niğde Belediyespor’un başarı grafiğinin her sezon arttığına vurgu yapan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, “Öncelikle Niğdeli Belediyespor’umuzu tebrik ediyorum. Teknik heyeti ve futbolcuları kutluyorum. Cefakar taraftarlarımıza, Niğdeli hemşehrilerimize bu takıma verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
ÇİFTE SEVİNÇ
Bu arada Samsun 19 Mayıs Stadı’ndan gelen galibiyet haberiyle Niğde Belediyesporlu taraftarlar Niğde’de şehir turu attı.  Niğde Belediye binası önündeki Kent Meydanında toplanan Niğde Belediyesporlu taraftarlar büyük sevinç yaşadı.  Niğde Belediyesporlu taraftarlar Süper Lig şampiyonu olan Beşiktaşlı taraftarlarla birlikte belediye binası önünde toplanarak, hem Niğde Belediyespor’un hem de Beşiktaş’ın şampiyonluğunu kutladı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder