18 Mayıs 2016 Çarşamba

NİĞDE SGK’DAN BELEDİYE ZİYARETİ

Niğde Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mustafa Turan ve beraberindeki heyet, Sosyal Güvenlik Haftası nedeni ile Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit’i makamında ziyaret etti.
Niğde Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mustafa Turan, amaçlarının kamuoyunu sosyal güvenlik bilincinin artırılması olduğunu ve “İnsanların hayatları boyunca yaşam kalitelerini etkileyen en önemli sebeplerden birisi de sosyal güvencedir. Güçlü ve sağlıklı bir toplum olmanın ön koşulu, Ailenin korunması ve güçlendirilmesi ile mümkündür. Yani bir devletin sosyal güvenlik sistemi ne kadar ileri düzeyde ise, vatandaşları da o kadar mutlu ve huzurlu demektir. İnsanların doğumundan ölümüne kadar hayatlarını güvence altına alan SGK, aynı zamanda kayıt dışı istihdam ile mücadele ederek haksız rekabeti önlemekte ve işçinin alın terine önem vermektedir.’’ Dedi. Sosyal Güvenlik Haftası’nın içeriği ve hafta içerisinde yapılacak etkinlikler hakkında bilgiler verdi.
Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit, Ben ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyor, başta kurum çalışanları olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Sosyal Güvenlik Haftasını kutluyorum” dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder