7 Mayıs 2016 Cumartesi

NİĞDE VALİSİ NECMEDDİN KILIÇ VE EŞİNİN 
ANNELER GÜNÜ MESAJI
Huzurlu bir toplumun temeli, sağlam bir ailedir. Annelerimiz, ailenin temeli ve toplumun da geleceğidir. İyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı olarak şüphesiz hayatla aramızdaki en güçlü bağdır annelerimiz.Toplum olarak Annelerimize yılda sadece bir gün değil, yaşamımız boyunca her gün değer veren bir ahlak anlayışımız vardır.
Annelik yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyanın en güzel ve en yüce duygularından biridir. Bizlere değer bilincini ilk öğreten annelerimiz, yorulup bıkmadan bizleri büyütmüş, sabır göstermiş, hoşgörü ve sevgiyi aşılamıştır. Hepimiz için en önemli varlık olan annelerimize hayatlarının her gününde destek olmak, bizden bekledikleri sevgi ve saygıyı göstermek bir görev değil, içten gelen duygu olmalıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle; Başta vatanı için canını feda eden kahraman Türk evlatlarının bizlere birer emaneti olan şehit anneleri olmak üzere gazi annelerinin, bütün annelerin ve yüreği annelik duygusuyla dolu tüm kadınlarımızın anneler gününü kutlar, sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler geçirmelerini dileriz.
Necmeddin - Necmiye KILIÇ
Niğde Valisi ve Eşi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder