31 Mayıs 2016 Salı

Turnuvaya Katılan Takımlar Kapanış Yemeğinde Buluştu


Niğde Belediyesi’nin bu yıl 5.’sini düzenlediği ve Milli Eğitim Müdürlüğü Futbol Takımı'nın şampiyon olduğu “Kurumlar ve Sivil Toplum Kuruluşları arası Futbol Turnuvası’nın” sona ermesi nedeniyle, Hasbahçe Restoranda kapanış yemeği verildi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın ev sahipliği yaptığı yemeğe,  Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Açık Cezaevi Müdürü  Ramazan Fidanoğlu,  Kapalı Cezaevi Müdürü Necati Karacık, turnuvada yer alan takımların temsilcileri ve davetliler katıldı.
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, burada yaptığı konuşmada, “Spor adına ne tür güzellikler varsa hepsinin Niğde’de olmasını arzu ediyoruz” dedi. Başkan Akdoğan, Niğde Belediyespor’un başarısına da değinerek , “Bu kervanı hep birlikte yürüteceğiz. Herkesten fikir olarak, yol gösterici olarak, maddi ve manevi olarak destek talep ediyoruz. Bir elin nesi var iki elin sesi var. Niğde Belediyespor’un ilk hedefi ikinci ligde kalıcı olmak ve ardından PTT 1. Lige yükselmek olacaktır” dedi.
Niğde Belediyesi Açık Cezaevi Müdürü Ramazan Fidanoğlu da bu tür turnuvaların devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Konuşmaların ardından Açık Cezaevi ve Kapalı Cezaevi müdürleri Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a çeşitli hediyeler takdim etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder