19 Haziran 2016 Pazar

BABA AİLENİN TEMEL DİREĞİ

Niğde Valisi Ertan PEYNİRCİOĞLU'NUN
BABALAR GÜNÜ MESAJI

"Ailenin temel direği hiç kuşkusuz babalardır. Kendisinden güç aldığımız, ömrünü ailesinin mutluluk, huzur ve güven içerisinde yaşamasına adayan muhterem babalarımızın varlığı daima huzur kaynağıdır.
Üstlendiği sorumluluk ve görevleri şartlar ne olursa olsun son derece özveri ile yerine getirmeye çalışan, döktüğü alın teri ile ailesinin istek ve ihtiyaçlarını karşılayan emektar babalarımızın hakkı ödenemeyecek kadar çoktur.
Aile bireylerinin mutlu, güvenli ve onurlu bir hayat sürmeleri, çocukların hayırlı bir geleceğe hazırlanmaları ve sağlam bir terbiye ile yetişmeleri elbette babalar sayesinde mümkündür.
Yüce dinimizin kendilerine bir üf bile demeye izin vermediği, yanımızda yaşlandıklarında cennetin anahtarı olacak derecede kıymet verdiği anne babalarımızın hatırını her şeyin üstünde tutmalıyız. Onların hayır dualarını alabilmek için çalışmalı ve gönüllerini her zaman hoşnut etmeyi şiar edinmeliyiz.
Yaşı ne olursa olsun insan her zaman bir baba tecrübesine ihtiyaç duyacaktır. Bizleri büyütüp bu günlere getiren, bizim için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayıp elinde avucunda ne varsa hizmetimize sunan kıymetli babalarımızın babalar gününü en kalbi duygularımla kutlar, sağlıklı mutlu ve huzurlu ömürler dilerim.  "     



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder