1 Haziran 2016 Çarşamba

Niğde Belediyesi Ramazan’a Hazır

Niğde Belediyesi’nin ilkini geçen yıl ramazan ayında başlattığı mahallelerde iftar programı kapsamında iftar sofraları bu yıl da kurulmaya devam edeceği belirtildi.
Niğde Belediyesi tarafından farklı mahallelerde verilen iftar yemekleri mahalle sakinlerini bir araya getiriyor. Mübarek ramazan ayıyla beraber Niğde Belediyesi, ramazan geleneğini yaşatmak ve ramazan ayının maneviyatına uygun toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla başlattığı programını bu yıl da devam ettirecek. Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından büyük bir titizlikle ve özenle hazırlanan iftar yemeği programların ilki 7 Haziran salı günü Aşevi önünde gerçekleştirilecek.
9 mahallede sokak iftarları
Niğde Belediyesi ramazan ayında 9 mahallede iftar yemeği verecek. İftar yemeğinin ikincisi 10 haziran Cuma günü İlhanlı Mahallesi’nde verilecek. 13 Haziran Pazartesi  günü Efendibey Mahallesi’nden başlayarak, 15 Haziran Çarşamba günü Selçuk Mahallesi,17 Haziran Cuma günü Özbelde,  20 Haziran Pazartesi günü Kent Meydanı, 23 Haziran Perşembe günü Dere Mahallesi,27 Haziran Pazartesi günü Perşembe Pazarı ve 30 Haziran Perşembe günü Şahinali Mahallesi Özden Market arkasında verilecek iftar yemeği ile son bulacak.

Yapılacak bu organizasyonla ilgili açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan '' Ramazan ayının bereketini, feyzini beraber yaşamak adına yapılan önemli bir organizasyon. Hiçbir ayrım olmadan insanların aynı sofrada bir araya gelmesi ramazan ayının bir güzelliğidir. İnşallah geçen yıl olduğu gibi bu yılda ramazan ayı boyunca bu ayın bereketini aynı sofrada beraber yaşayacağız'' şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder