21 Haziran 2016 Salı

NİĞDE  MİLLETVEKİLİ ÖMER FETHİ GÜRER  NİĞDE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLC İLER  ODASINI ZİYARET ETTİ


 CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer  Niğde’de  demokratik kitle örgütleri ve esnaf kuruluşları ziyaretlerine devam ediyor.  Gürer,  Niğde Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı   Sadullah  Çarboğa ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Meclis çalışmalarını anlattı. “Şoförlerin  yaşadığı sorunlarla ilgili her zaman destek vermeye ve çözüm için çalışmaya hazırım “dedi.
 Niğde CHP  Merkez İlçe Başkan Vekili Faruk Kabadayı ile il  yöneticileri Ekrem Sayın ve Mehmet Erdemir ‘inde yer aldığı ziyarette  Niğde CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer  K Yetki Belgesi ile oluşan sorunların  giderilmesi konusunda mecliste girişimlerde bulunacağını ifade etti. Gürer şöyle konuştu.  “Şoförlerimizin sorunları ve çözüm bekledikleri konularda  ilgili bakanlıklar düzeyinde girişimlerde  bulunacağım. Yazılı soru önergeleri ile şoförlerimizin sorunlarını gündeme taşıyacağım. Genelde tüm esnaflarımızın sıkıntıları giderek artıyor. Bu bağlamda çözüm merkezi hükümet. Sizlerin ilettiğiniz sorunları yetkililere  yansıtmak ve çözümü için çalışmak bizlerin  görevi”dedi.
Oda Başkanı Sadullah Çarboğa da  K1  Yetki belgesi yanında  kamyon kasalarında   boyut  sorunu ile ilgili yaşanan sıkıntılara  ve ayrıca şoförlerin genel sorunlarına değindi.  Yurt dışına çalışan araçların, yurt içi taşımacılıkta da yer almasında uygulama sorunlarını  dile getirdi.
 Ziyaretten dolayı memnun  olduklarını , sorunların bir an önce yasal düzenleme ile aşılmasını şoförler olarak beklediklerini ifade etti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder