5 Temmuz 2016 Salı

NİĞDE DE BAYRAMLAŞMA


VALİ ERTAN PEYNİRCİOĞLU BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILDI

Ramazan bayramı münasebetiyle Niğde Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma programında Vali Ertan Peynircioğlu ve protokol üyeleri vatandaşlarla bayramlaştı.

Saat 10.30’da Niğde Şehitliği’nde başlayan programa Vali Ertan Peynircioğlu’nun yanı sıra, TBMM İdari Amiri Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Ak Parti Genel Sekreter Yardımcısı Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Garnizon Komutanı J. Albay İbrahim Taşkın, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna, STK ve Parti yöneticileri ile Kurum Amirleri ve çok sayıda Vatandaş katıldı.  

Yasin-i Şerif’in okunduğu Şehitlik ziyaretinde Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Protokol Üyeleri ve vatandaşlarla birlikte tüm şehitlerin kabirlerine birer karanfil bırakarak dua ettiler.
Şehitlik ziyaretinin ardından Vali Peynircioğlu ve beraberindeki protokol üyeleri Tarım Açık Cezaevinde hükümlülerle bayramlaştı.
Polis Evinde devam eden bayramlaşma programında Emniyet mensupları ile bayramlaşan Vali Peynircioğlu ve protokol üyeleri daha sonra İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek askerlerin bayramını kutladı. 
Bayramlaşma Programı kapsamında Sevgi Evlerindeki çocukları da ziyaret eden Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu ve beraberindeki Hanımefendi Gülay Peynircioğlu, burada bulunan çocukların bayramını kutladı.
Program, Niğde Öğretmenevinde Protokol üyeleri ve Vatandaşların bir araya gelmesi ve verilen ikramların ardından program son buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder