7 Temmuz 2016 Perşembe

NİĞDE DE BAYRAMLAŞMA

Niğde Belediye Başkanlığı’nın, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlediği bayramlaşma programı büyük ilgi gördü. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, resepsiyon şeklinde düzenlenen bayramlaşma programında protokol mensupları, belediye personeli ve vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.
Niğde Belediye binasının giriş katında gerçekleştirilen bayramlaşma programına TBMM İdare Amiri ve Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Zafer Uyanık, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Aykin, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, oda başkanları, ilçe ve belde belediye başkanları, AK Parti Gençlik Kolları ve Kadın Kollarının yönetici ve üyeleri, ilçe ve belde teşkilatlarının yöneticileri, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, tüm vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı. Türkiye’nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğine vurgu yapan Başkan Akdoğan, bu tabloyu değiştirmenin en iyi yolunun birlik ve beraberlik içinde olmaktan geçtiğini ifade etti. Başkan Akdoğan, konuşmasında, son zamanlarda yaşanan terör saldırılarında hayatlarını kaybeden vatandaşlara ve şehitlere rahmet diledi.
 ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, bayramlaşma programı için gelen çocukları da sevindirdi. Çocuklara zarf içinde bayram harçlığı dağıtan Başkan Akdoğan, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
BAŞKAN AKDOĞAN’IN YOĞUN BAYRAMLAŞMA PROGRAMI
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ramazan Bayramının 1. Gününün tamamını bayramlaşma programlarına ayırdı. Bayram namazından sonra Derbent Şehir Mezarlığına giden Başkan Akdoğan, burada aile kabristanlıklarını ziyaret eden vatandaşlarla bayramlaştı.
Başkan Akdoğan daha sonra, protokol mensuplarıyla birlikte Niğde Şehitliği’ndeki programa katıldı. Şehit mezarlıklarına karanfil bırakan Başkan Akdoğan, şehit yakınlarının bayramını kutladı.
Başkan Akdoğan daha sonra sırasıyla Açık Cezaevi, Polis evi, İl Jandarma Komutanlığı, Sevgi Evleri’ni yine protokol mensuplarıyla ziyaret ederek buradaki bayramlaşma programlarına katılan Başkan Akdoğan, Öğretmenevinde düzenlenen bayramlaşma programının ardından Niğde Belediyesi’ndeki bayramlaşma programına gelen protokol mensupları ve vatandaşların bayramını kutladı.

Daha sonra AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programına iştirak eden Başkan Akdoğan, Niğde Milletvekilleri Erdoğan Özegen ve Alpaslan Kavaklıoğlu ile birlikte Bor ve Çiftlik ilçelerini ziyaret ederek, bu ilçelerdeki vatandaşlarla bayramlaştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder