7 Temmuz 2016 Perşembe

 MİLLETVEKİLİ ÖMER FETHİ GÜRER 
“RAMAZAN BAYRAMINI  ACILARLA KARŞILIYORUZ”

CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyon Üyesi Ömer Fethi Gürer “Ramazan Bayramını acılar ile karşılıyoruz. Dileğim o ki bayram vesile olsun kardeşliğimizi, birliğimizi yeniden güçlendirelim.  Yarın ne olacak kaygısından arınalım. Huzur içinde insanca, hakça bir yaşama erelim  ”dedi.
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer terör olayları nedeni ile Mübarek Ramazan ayında da acılar yaşandığına dikkat çekti. Yurt içinde ve yurt dışında yaşanan sorunlarla ülkenin iyi yönetilmediğini de belirtti. Gürer,  terörü ve şiddeti kınadıklarını kimden ve nereden gelirse gelsin teröre karşı olduklarını söyledi. Dini Bayramlar ve Milli Bayramların, toplumun varlığını sağlayan bir arada olma açısından ve yaşam değerleri olarak çok önemli ve anlamlı günler olduğuna vurgu yaparak şöyle konuştu.  “Bizi biz yapan değerlerimize sahip çıkalım. Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde doğan Türkiye Cumhuriyeti geleceğe ulaşmamızın yoludur. Ayrışmak değil dayanışma ile birbirimize sahip çıkmalıyız. Her soruna  ‘Yurtta Barış Dünyada Barış’ duygusu ile baktığımızda sorunları aşarız. “dedi.

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer sözlerini söyle tamamladı. “Mübarek Ramazan ayı sonrası erdiğimiz Ramazan Bayramımızı içtenlikle kutluyorum. Bayramda ziyaretlerimizi yapalım. Büyüklerimizi dostlarımızı mutlaka arayalım gidelim görelim bir arada bayramlaşma mutluluğuna erelim. Duygu yoğunluğu, sevgi paylaşımı ile bayramı yaşayalım. Kimsesizleri, yoksulları görelim gözetelim. Bu duygularla herkesin bayramını içtenlikle kutluyorum. Sağlıklı, güzellik dolu huzur içinde aşı, işi ile mutlu bir yaşamları olmasını temenni ediyorum. “dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder