23 Temmuz 2016 Cumartesi

Şehit Halisdemir'in Baba Ocağına Ziyaret

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, darbe girişiminde bulunan general Semih Terzi’yi alnından vurarak, darbecilerin oyununu büyük ölçüde bozan şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in Çukurkuyu beldesindeki baba ocağını ziyaret etti.
Başkan Akdoğan, şehit babası Hasan Hüseyin Halisdemir’e, “Vatan ve millet sevgisini aşıladığınız oğlunuz, Türkiye’nin kaderinin farklı bir şekilde yazılmasına engel oldu. Şehidimizle ne kadar övünsek azdır” dedi.
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Paralel Devlet Yapılanması’nda Özel Kuvvetler Komutanlığı’nı ele geçirmeye çalışan darbeci general Semih Terzi’yi alnından vuran ve büyük bir kahramanlık örneği sergileyen Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesindeki baba ocağını ziyaret etti.
 Başkan Akdoğan, belediye başkan yardımcıları Harun Dikici, Rıfat Özkan ve belediye meclis üyeleriyle gittiği Çukurkuyu beldesinde şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in babası Hasan Şehit babası Hasan Hüseyin Halisdemir ise Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Şehit babası Halisdemir, “Şehidimiz Türk milletinin evladıdır. Biz o yavrumuzu millete heba ettik. Türk bayrağını dalgalandırmış, vatanını korumuş ve kollamıştır” diye konuştu.
Şehit Babası Halisdemir, oğlunun isminin Niğde’nin en büyük meydanına verilecek olmasından dolayı Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve tüm ilgililere de teşekkür etti.Hüseyin Halisdemir’e taziyelerini yineledi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder