16 Temmuz 2016 Cumartesi

SENDİKA YÖNETİCİLERİNDEN VALİ PEYNİRCİOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Yol- iş Konya 2 Nolu Şube Başkanı Ali Alkan,  Türk Eğitim-Sen İl Başkanı ihsan Uğraş, Türk Sağlık-Sen Niğde İl Temsilcisi Adnan Özer, Diyanet- Sen Başkanı Murat Dündar, Türk İmar- Sen İl Başkanı Murat Kestek, Türk Büro-Sen İl Başkanı Osman Sert ile Türk Kültür- Sen il Başkanı Ramazan Ceylan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Ertan Peynircioğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Gerçekleşen ziyarette Sendika başkanları ve temsilcileri, Vali Peynircioğlu’na sendikaların çalışmaları hakkında bilgi aktardı.
Görüşmede ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Peynircioğlu ise  “Sivil toplum kuruluşları toplumun duygularının ifade edildiği yerlerdir. Sosyal sorunların dile getirilmesinde sivil toplum kuruluşu olan sendikaların önemli bir yeri vardır ve sendikalara önemli görevler düşmektedir. Bu anlamda sendika yöneticilerine görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Sendika il Başkanları ve Temsilcileri ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Peynircioğlu’na hayırlı olsun dileklerini sundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder