10 Temmuz 2016 Pazar

SULAMA GÖLETİNDE ÖLEN ÖĞRENCİ TOPRAĞA VERİLDİ
NİĞDE'nin Çamardı İlçesi Eynelli köyünde  hayvanları otlatmak için evden çıkan ve geri dönmeyen 12 yaşındaki Süleyman Özdemir'in, sulama gölettin de cesedinin bulunması ve otopsiden sonra göz yaşları içinde toprağa verildi.
Süleyman ÖZDEMİR ‘ in ölümü ailesini , arkadaş ve öğretmenlerini çok üzdü. Süleyman ÖZDEMİR  hakkında öğretmenleri  “ Süleyman  ailenin dört çocuğundan ikinci evlatlarıydı. Okulumuzda 7.sınfa geçmiş olup okulunda kendi halinde sessiz ve sedasız bir çocuk olan Süleyman gerek öğretmenlerince gerekse arkadaşlarına karşı son derece saygılı bir öğrencimizdi. Ders başarısından ziyade doğayı ve hayvanları sevmesi ilgisi ile tanınıp sevecen bir yapıya sahipti.” Dediler.
İlçeye bağlı Eynelli Köyü'nde meydana gelene olayda, iddiaya göre dün koyunları otlatmak için evden çıkan Süleyman Özdemir, akşam geri dönmedi. Oğullarının dolaştığı yerleri kontrol eden aile, bulamayınca jandarmadan yardım istedi. Olay yerine sevk edilen AFAD ve UMKE ekipleri, çocuğun cesedini bahçe sulamada kullanılan göletin içinde buldu.
Suya düşüp, boğularak öldüğü tahmin edilen Özdemir'in cesedi Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü.

Köye getirilen cenaze öğle namazından sonra toprağa verildi. Soruşturma devam ediyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder