13 Ağustos 2016 Cumartesi

Engelli Vatandaşların Tekerlekli Sandalye Sevinci

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan engelli vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Başkan Akdoğan ‘’Niğde’de yaşayan engelli vatandaşlarımızın engelsiz bir yaşama adım atmalarını sağlamak bizi mutlu ediyor’’ dedi.
Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne tekerlekli sandalye başvurusunda bulunan vatandaşların talepleri hemen yerine getiriliyor. Yürüme engelli gazi polis ve % 60 engelli 13 yaşındaki iki vatandaşımıza talepleri üzerine akülü tekerlekli sandalyelerini Başkan Akdoğan kendisi teslim etti.
Başkan Akdoğan ''Biz engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye vermeye başlayınca Niğde'de bu kadar çok engelli vatandaşımızın olduğunu fark ettik. istatistiklere göre ülkemizde  her 10 kişiden birinin engelli olduğunu biliyoruz. Son yıllarda hem ülkemiz hem belediyeler olarak biz engelli vatandaşlarımızın her konuda yanında olmaya çalışıyoruz.Sadece akülü ve manuel tekerlekli sandalye değil engelli vatandaşlarımızın diğer ihtiyaçlarını karşılama noktasında da özen gösteriyoruz'' dedi.

Akülü tekerlekli sandalyelerine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür ettiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder