2 Ağustos 2016 Salı

 MİLLETVEKİLİ GÜRER  NİĞDE’DE ESNAFLARI ZİYARET ETTİ
“NİĞDE ‘NİN SORUNLARINI AŞMAK İÇİN DAYANIŞMA İÇİNDE UĞRAŞ VERMELİYİZ”

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer  Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı ve İl Sekreteri Adnan Şenbaş ve  yöneticiler ile İstasyon caddesi  ve Kale çevresindeki işyerleri ziyaret etti. Niğde Merkez Dündarlı  Dernek Başkanı  ve Dündarlı Dernek yöneticileri ile görüştü sorunları dinledi.
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer esnaf ziyaretlerinde ülke gündemini değerlendirdi. 15 Temmuz  darbe kalkışması ve sonrasında meydana gelen gelişmeler ile ilgili düşüncelerini paylaştı- Ülkemizin zor ve sıkıntılı bir süreçte olduğuna dikkat çeken Gürer şöyle dedi-

 “Yaşanan süreç ve gelişmeler dikkatle takip edilmesi gereken bir durum. 70 ve 80 dönemindekilerden farklı bir  darbe kalkışması yaşandı. Bu süreçte Demokrasi  ve Cumhuriyet değerlerinin önemi bir kez daha görüldü. Geçmişte muhalefetin söylediklerini dikkate almayan iktidarın ben yaptım oldu anlayışının bedelini ülke olarak ödüyoruz .Sorunların konuşularak aşılması olası. Tek parti iktidarının getirdiği her şeye sahip olma duygusu ülkemizde acılar yaşattı. Sorun göz göre göre geldi. Devletin  iş yeri olmadığı kurumların kuruluşların  bir devlet dokusu olması gerektiği daha yeni fark edildi. Bu süreçte herkesin özeleştiri yapması ve  dündeki yanlışlardan hissesine düşen payı alması gerekir geleceği yeniden ve daha doğru kurmanın yolu Mustafa Kemal Atatürk’ü iyi anlamak öğrenmek ve işaret ettiği yolda geleceğe gitmektir. Duygusallıkla benim adamım olsun mantığı ile kontrolsüz oluşan yapılar ile sorun  çözümsüzlüğe gider “dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder