15 Ağustos 2016 Pazartesi

VALİ PEYNİRCİOĞLU ÇAMARDI İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ
      İlçeleri tanıma ziyaretleri kapsamında Çamardı ilçesinde incelemelerde bulunan Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Çamardı Kaymakamı Mustafa Serin'den ilçe hakkında brifing aldı.
            Vali Peynircioğlu ve beraberinde İl Jandarma Komutanı Jan. Yarbay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, İl Sağlık Müdürü Dr. Yılmaz Yücel, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Koca ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan tarafından gerçekleşen ziyarete; Çamardı Kaymakamı Mustafa Serin, Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile İlçeye bağlı Köy Muhtarları katıldı.
            Gerçekleşen ziyarette Kaymakam Mustafa Serin, İlçenin ekonomik ve coğrafi konumunun yanı sıra İlçe ve İlçeye bağlı köylerde yaşayan halkın geçim kaynakları hakkında Vali Peynircioğlu'na bilgi aktardı.
            Kaymakamlığın ardından Çamardı Belediyesini de ziyaret eden Vali Ertan Peynircioğlu, Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu ile bir araya geldi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder