20 Eylül 2016 Salı

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

              19 Eylül Gaziler Günü münasebeti ile Niğde Atatürk Meydanı’nda tören düzenlendi.
            Törene, Vali Ertan Peynircioğlu, İl Garnizon Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, Niğde Belediyesi Başkan Vekili Rıfat Özkan, Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar, Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Ak Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, CHP İl Başkanı Erhan Adem, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şubesi Başkanı Ramazan Yıldız, Şehit Aileleri Niğde Dernek Başkanı Ömer Demir,  Kurum Müdürleri ile Gaziler ve Vatandaşlar katıldı.
            Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından başlayan törende sırasıyla Niğde Valiliği, İl Garnizon Komutanlığı, Niğde Belediyesi ve Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği çelenk sunumu gerçekleştirildi.
            Şiir okunması ile devam eden törende günün anlam ve önemine değinen konuşmayı Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şube Başkanı Ramazan Yıldız yaptı.
            Tören, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu ve beraberindeki Protokol Üyelerinin Niğde Belediyesi tarafından düzenlenen “15 Temmuz Demokrasi Şehitleri” isimli resim sergisinin açılışını yapması ile sona erdi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder