6 Eylül 2016 Salı

Tıp Fakültesi Protokol İmza Töreni Gerçekleştirildi

Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin eğitim, araştırma ve uygulama hizmetlerinin sürdürülebilmesi ve bölgede ihtiyaç duyulan sağlık hizmetlerinin daha etkin, kaliteli, verimli ve ulaşılabilir bir şekilde sunulabilmesi için, Niğde Devlet ve Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi/Hastaneleri ve bağlı birimlerinin, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörlüğü ve Niğde İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından birlikte kullanılmasına ilişkin protokol, Niğde Valiliği ile Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörlüğü arasında Niğde Valiliği makamında gerçekleştirilen tören ile imzalandı.
Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu ve Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür tarafından imzalanan ve birlikte kullanıma ilişkin usul ve esasların belirlendiği 4 yıllık bir süreyi kapsayan protokol törenine, Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Erdoğan Özegen, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve diğer protokol üyeleri katıldı.
Konuşmaların ardından Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu ve Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür tarafından “Tıp Fakültesi Protokol İmza Töreni” gerçekleştirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder