15 Ekim 2016 Cumartesi

55 Metrelik İtfaiye Aracının Açılışında Aşure Dağıtımı

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan araç filosuna kazandırdığı 55 metre merdivenli itfaiye aracının hizmete sunulmasını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’yla birlikte yaptı. Aracın hizmete sunulmasından sonra belediye başkanları birlikte aşure dağıttı.
Niğde Belediyesi itfaiye bünyesine kattığı ve sadece 5 büyükşehir belediyesinde bulunan 55 metre merdivenli yeni araçla filosunu daha da güçlendirdi. Son teknolojiye sahip araç Ömer Halisdemir Meydanı’nda düzenlenen törenle hizmete sunuldu. İtfaiye aracının hizmete alınması törenine, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahraman Şehit Ömer Halisdemir anısına Çukurkuyu Beldesi’ne yaptırılan parkın açılışına katılmak üzere Niğde’ye gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı. Daha önceden itfaiyeye alınan 35 metre merdivenli ve yeni hizmete sunulan 55 metre merdivenli itfaiye aracının önünde kurdele kesimi yapıldıktan sonra Başkan Akdoğan itfaiye aracına bindi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanının Niğde’ye gelerek şeref verdiklerini söyleyen Başkan Akdoğan 55 metre merdivenli itfaiye ar
acının 2 milyon 600 bin TL değerinde olduğunu ifade etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder