20 Ekim 2016 Perşembe

GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRÜ KİCK BOKS MİLLİ TAKIMINI ZİYARETİ

Kick boks Federasyonu Başkanlığının 2016 Faaliyet Programında Yer Alan 12-23 Ekim 2016 Tarihleri arasında Bayan Erkek Kick Boks Takımı Slovenya da yapılacak olan Avrupa şampiyonası hazırlık çalışmalarını Demirkazık kamp eğitim merkezinde yapan kıck boks Milli Takımını Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN ziyaret etti. Kamp müdürü Nurullah ERTAŞ’tan kamp hakkında bilgi alan İl Müdürü Avrupa şampiyonasında takıma başarılar diledi.
Kamp müdürü Nurullah ERTAŞ ta ziyaretlerinden dolayı kampı onurlandıkları için İl Müdürüne teşekkür edip kamp hakkında bilgi verdi. Niğde Demirkazık Kamp Eğitim merkezinde yoğun bir kamp dönemi geçiren Milli Takım (K1 Rules, Low Kick, Light Contact)  branşlarında ülkemizi temsil edecek

Türkiye Şampiyonasında kilosunda birinci olan sporculardan oluşan milli takımın verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten kamp müdürü Nurullah ERTAŞ sporcularımızın morali ve neşesi son derece iyi artık sadece müsabaka anını bekliyoruz ve ülkemize madalyalar getireceğiz, dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder