18 Ekim 2016 Salı

SGK BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI
 6736 Sayılı Yapılandırma Bilgilendirmeleri Devam Ediyor
       Niğde SGK İl Müdürlüğünce, kaymakamlıklarca organize edilen “6736 sayılı yapılandırma” hakkındaki bilgilendirme toplantıları ilçelerde verilmeye devam ediyor.
      Daha önce Bor ve Ulukışla ilçelerinde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantıları, Altunhisar ve Çamardı ilçelerinde de yapıldı.
    Niğde SGK Müdür yardımcısı Nurhan BAYER;” İlçemiz muhtarları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımızın büyük ilgi gösterdiği bilgilendirme toplantılarından memnun olduklarını dile getirerek, bu tür toplantılarla bir araya gelerek istek ve taleplerin iletilmesi açısından da önemli olduğunu söyledi. Bu kapsamda yapılandırma için kafanıza takılan soruların giderilmesi açısından bilgilendirme toplantısına katılan, Ziraat Odası, Esnaf Odaları Birliği ile Köy ve Mahalle Muhtarlarımıza, vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
   SGK Denetmen Yrd. BUZ yaptığı konuşmada, “6736 sayılı yasa kapsamından vatandaşlarımızın yararlanması için her ilçede seminer verildiğini ve verilmeye devam edeceğini” belirtti.
Toplantı SGK Denetmen Yrd. Eray BUZ'un slayt sunumuyla devam etti. Aynı zamanda katılımcıların yasayla ilgili sorularını yanıtlandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder