25 Temmuz 2014 Cuma




     ŞEHİT AİLESİNE TAZİYE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
Çamardı Şehidini Dualar ve Tekbirler İle Uğurladı
 Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesinde, Suriye sınırından Ceylanpınar’a girmek isteyen silahlı bir grup ile asker arasında çıkan çatışmada yaralanan, İlçemiz Burç Köyünden Piyade Er Berat Sağırkaya kaldırıldığı hastanede şehit düştü.
Helikopter ile Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi’ne getirilen Piyade Er Berat Sağırkaya’nın cenazesi ilk olarak Çamardı İlçesi Burç Köyündeki baba ocağına götürüldü. Şehit için helallik alınmasının ardından Şehidin Türk Bayrağına sarılı tabutu köy mezarlığına getirildi. Niğde Müftüsü Alaaddin GÜRPINAR’ın kıldırdığı cenaze namazının akabinde şehit Berat Sağırkaya düzenlenen askeri törenin ardından toprağa verildi.
Şehit Piyade Er Berat Sağırkaya’nın cenazesine; İçişleri Bakan Yardımcısı Osman GÜNEŞ, Niğde Vali Vekili Hacı İbrahim TÜRKOĞLU ve Vali Yardımcısı Abdullah UÇGUN, Ak Parti Niğde Milletvekilleri Alparslan KAVAKLIOĞLU ve Ömer SELVİ, CHP Niğde Milletvekili Doğan ŞAFAK, Adana Garnizon Komutanı Tümgeneral Bahadır KÖSE, Kayseri Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Namık BORAN, Niğde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ufuk NAYIR, Niğde Belediye Başkanı Faruk AKDOĞAN, Niğde İl Emniyet Müdürü Ali Kemal KURT, Çamardı Kaymakamı Mustafa SERİN, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cem GÖKDEMİR, İlçe Belediye Başkanı Yavuz SOYLU, İlçe Emniyet Amiri Bülent KALE, çeşitli siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, İl ve İlçedeki daire amirleri, Askeri ve mülki erkan ile tüm Çamardı halkı olmak üzere binlerce kişi katıldı.
Kaymakam SERİN, “Yaşanan bu üzücü olayda şehit düşerek hayatını kaybeden Piyade Erimiz Berat Sağırkaya’ya Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Tüm Halkımızın Başı sağ olsun” şeklinde taziyede bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder