6 Kasım 2014 Perşembe

BÖLGE GAZETECİLERİ YARIŞACAK
                Kayseri Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl düzenlenen "Geleneksel Ödüllü Gazetecilik Yarışması"nda bu yıl bir ilk yaşanacak. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ile Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Kayseri İl  Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yapılacak olan "1. Bölgesel Ödüllü Gazetecilik Yarışması"na  Kayseri, Sivas, Yozgat, Nevşehir, Niğde ve Kırşehir’de yayın yapan basın kuruluşlarında  (gazete-TV ve haber ajansları) görev yapmakta olan gazeteciler katılabilecek.
                Genç gazetecileri teşvik etmek ve başarılı çalışmaları ödüllendirmek amacı ile düzenlenen yarışma, haber, araştırma-makale-röportaj, spor, fotoğraf ve sayfa düzeni gibi dokuz farklı kategoride gerçekleştirilecek. Yapılan açıklamada, 1. Bölgesel Ödüllü Gazetecilik Yarışması’na katılacak gazetecilerin eserlerinin 01 Ocak 2014 ile 31 Aralık 2014 tarihleri arasında yayımlanmış olması gerektiği belirtildi. Yarışmada jüri üyeliğini ise, yarışmaya katılan illerin Gazeteciler Cemiyet Başkanları, Basın İlan Kurumu Müdürleri, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü ile üniversite öğretim üyelerinden oluşan 6 ilden 17 kişi yapacak. Yarışma için son başvurular 31 Aralık 2014 tarihine kadar Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ve Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü'ne yapılacak.

Yarışmada birincilere diz üstü bilgisayar, ikinci olan eser sahiplerine fotoğraf makinesi, üçüncü olan eser sahiplerine tablet ile çeşitli mansiyon ödülleri verilecek. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder