5 Nisan 2016 Salı

YENİ MECLİS BAŞKANI VALİ KILIÇ’I ZİYARET ETTİ
VALİ “ DEMEORASİNİN OKULU MAHALLİ İDARELERDİR”
İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve meclis üyeleri Vali Kılıç’a nezaket ziyaretinde bulundular.
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarette İl Genel Meclis Başkanı seçiminin ardından Meclis Başkanı seçilen Bülent Küçüktuna ve meclis üyeleri katıldı.
İl genel Meclis üyelerinin seçimin hemen ardından gerçekleştirdikleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kılıç’ta; “Türkiye yüz elli yıllık bir demokrasi geçmişine sahip, demokratik yöntemleri etkin kullanması ile dikkat çeken bir ülkedir. Demokrasinin okulu Mahalli İdareler olup Mahalli İdareler kapsamındaki İl Özel İdareleri de yüz elli yıllık geçmişi ile illerde önemli kurumlardır. İl Özel idarelerinin demokrasi pratiği ve halkın talep ve ihtiyaçlarını idareye iletme çabaları takdire şayandır.

Niğde İl Özel İdaresi örnek bir kurumdur ve kararlarının neredeyse tamamını oy birliği ile alarak demokrasinin gereğini yerine getirmektedir. Bu önemli görevin yerine getirilmesinde İl Genel Meclisimize de teşekkür ediyorum. İl Özel İdarenin başı olan Validen İl Genel Meclis Başkanına, Meclis Üyelerine kadar herkesin, bütünlük ve koordinasyon içinde çalışması Niğde’nin gelişmesi için katkıları çok önemlidir. Bugün İl Genel Meclisimiz, Meclis Başkanı seçimi yapmış ve başkanını seçmiştir. Önceki İl Genel Meclis Başkanımız Mahmut Peşin’e şimdiye kadar ki çalışmalarından, çabalarından ve özverisinden dolayı teşekkür ediyor yeni seçilen İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna’ya da bayrağı taşımaya devam etmesi yolunda başarılar diliyorum. Niğde İl Genel Meclisi demokratik olgunluk içinde birlik ve beraberliğini devam ettirecek ve ilimize hizmete, halkımızın taleplerinin karşılanması yolunda çalışacaklarını inanıyor, nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor saygı ve selamlarımı sunuyorum.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder