10 Mart 2015 Salı

ÇAMARDI YBO YİNE BİRİNCİ
Çamardı Yatılı Bölge Ortaokul öğrencileri sporda başarılarını sürdürüyor.
Niğde Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği  Niğde genelinde okullar arası spor müsabakaların da  Çamardı Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulu Yıldız Kız Futsal Takımı İl  1. Oldu.
Hentbolda da başarılı olan öğrenciler ,  Küçük Erkekler Hentbol Takımı İl 1. Olurken , Küçük Kızlar Hentbol İl 3.sü oldu.


ULUKIŞLA KURTULUŞ ORTAOKULU NİĞDE BİRİNCİSİ OLDU
 Niğde geneli yapılan Güreş Müsabakalarında Ulukışla Kaymakamlığının sponsor olduğu Kurtuluş Ortaokulu* 13-14 yaş grekoromen stil Güreş te Niğde İl 1. olmuştur.
  13-14 yaş Serbest stil Güreş te Niğde İl 2. Olmuştur.
 Ortaya konulan bu başarı nedeniyle okul idareci, öğretmen ve öğrenciler Kaymakam Ferhat ATAR’a teşekkür ziyaretinde bulunmuşlardır
 Kaymakam Ferhat ATAR öğrencilere 'Göstermiş olduğunuz bu başarı nedeniyle bizleri gururlandırdınız.Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum.Kaymakamlık olarak Ulukışla geneli spora ve gençliğe destek veriyoruz.Karşılığında öğrencilerimizin başarısını görmek bizlerin ufkunu daha da açıyor ve bizleri daha da cesaretlendiriyor.Başarınızın daim olmasını dilerken Mustafa Kemal'in'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' sözünü kendinize ilke edinin'dedi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder