22 Haziran 2016 Çarşamba

CHP HEYETİ MİLLETVEKİLİ GÜRER İLE BİRLİKTE İL GENEL MECLİS BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer beraberinde Kadın Kolları Başkanı Nevriye Sayın, Merkez İlçe Başkan Vekili Faruk Kabadayı, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı  Şengiz Güler, İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Sakarya ve İl Yöneticisi Mehmet Erdemir ile   Niğde İl Genel Meclisi Başkanlığı'na  seçilen  Bülent Küçüktuna’yı  ziyaret etti.
 Niğde İl Genel Meclis Başkanlığı bir süre önce   yapılan seçimlerde  değişmişti. Yeni seçilen  Bülent Küçüktuna’ya yeni dönem çalışmalarında  başarılar dileyen Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, kurumların bölgeye yaptığı projeler ve çalışmaların önemli olduğunu, özellikle kültür  ve turizm konusunda Niğde İli için yapılacak çok çalışmanın bulunduğunu belirtti. Niğde İlinin bölge illeri arasında  tarihi ve kültürünün, zenginliğine karşın yeterince öne çıkamadığına değinen Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer bu bağlamda yapılması gereken çalışmaların olduğunu ifade etti.
 İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna da  İl Genel Meclis üyelerinin farklı partilerden olduğunu, Niğde sorunlarında uyumlu bir işbirliği içinde bulunduklarını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder